Sayfa: (30) « İlk ... 28 29 [30]  ( İlk okunmamış mesaja git ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

Kendi Çektiğiniz En Güzel Fotoğraflar
Aybike
Gönderildi 04 Eylül 2010 06:22
Quote Post

VIP

Grup: VIP
Üye No: 155171

user posted image

benim dandik kamerayla anca bu kadar rolleyes.gif

--------------------
Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız
PMEmail PosterUsers Website
Masterworks-Artisan
Gönderildi 04 Eylül 2010 10:03
Quote Post

Kontrolör

Grup: Kontrolör
Üye No: 126684

Bağışları :

eMac performans fotograflarına her zaman özel ilgi duymuşumdur. Senin fotografın da bana kalırsa çok başarılı. İyi bir an, iyi bir ifade... Ellerine sağlık, tebrik ederim. flowers.gif Aybike, dandik filan diyorsun ama maaşallah gayet de güzel yakalamışsın. Sorun, o "dandik" makinelerin renk ve ışık algılaması sorunu. Yani ışık ve renk duygusunu çok çiğ veriyorlar. Ufak bir oynamayla bana kalırsa gayet de başarılı bir makro olur. good.gif

--------------------
Je est un autre. Tant pis pour le bois qui se trouve violon, et nargue aux inconscients, qui ergotent sur ce qu'ils ignorent tout à fait ! A. Rimbaud
I is someone else. It is too bad for the wood which finds itself a violin and scorn for the heedless who argue over what they are totally ignorant of ! A. Rimbaud
PMEmail PosterUsers WebsiteIntegrity Messenger IMMSN
eMac
Gönderildi 05 Eylül 2010 07:06
Quote Post

Müdavim

Grup: Müdavim
Üye No: 112673

QUOTE (Masterworks-Artisan @ 04 Eylül 2010 09:03)
eMac performans fotograflarına her zaman özel ilgi duymuşumdur. Senin fotografın da bana kalırsa çok başarılı. İyi bir an, iyi bir ifade... Ellerine sağlık, tebrik ederim.

Hocam çok teşekkür ederim.
Sahneyi çekmek gerçekten büyük bir zevk benim için.

Mesajı düzenleyen: eMac (05 Eylül 2010 18:36)
PMEmail Poster
eMac
Gönderildi 05 Eylül 2010 18:06
Quote Post

Müdavim

Grup: Müdavim
Üye No: 112673

user posted image

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü 3. sınıf öğrencilerinin "Yolcular" adlı oyunundan küçük bir an.
PMEmail Poster
Navyblue
Gönderildi 06 Eylül 2010 12:41
Quote Post

VIP

Grup: VIP
Üye No: 72886

Bağışları :

user posted image

Prensesim...
PMEmail Poster
Konuyu okuyan 0 üye var (0 Misafir)
0 Üye:

Topic OptionsSayfa: (30) « İlk ... 28 29 [30]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Bu site ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır. Sitede sadece linkleri verilmektedir. Bu linklerin yasalara aykırı kullanımı siteyi değil kullanıcıyı bağlar.
Altyazı, ED2K ve BT modülleri DivXForever®'ın kendi üretimi olup, parçası ya da tamamı kopyalanamaz ve kullanılamaz!