Reply to this topicStart new topicStart Poll

TV-HD oynatıcı tavsiyesi
vahdetkul
Gönderildi 21 Haziran 2010 00:05
Quote Post

Üye

Grup: Üye
Üye No: 8708

arkadaşlar HD filmler için hangi oynatıcıyı kullanıyorsunuz ve özellikleri neler

hd vision oynatıcı hakkında bilginiz varmı yada egreat oynatıcı. Isınma sorunu, desteklediği ses ve görüntü formatları ve buna benzer özelliklerini burada paylaşalım. HD riplerini ona göre indirelim. original.gif

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
OneTreeHill
Gönderildi 21 Haziran 2010 00:37
Quote Post

Üye
**

Üye No: 125612

Şuan ben codec olarak PureCodec i kullanıyorum.Kesilikle bunu önerrim ffdshow,coreavc,dxva hepsi yüklü istedigi seçip çözdürüyorsun.Player olarak da nueview kullanıyorum.Nueviewde her türlü ayarı oynaıp kendi zevkinize göre ayarlayabilirsinz.Ama ben orjinal renklerden yana oldugum için şuan Media Player Classic Ve Km player kullanıyorum(Duruma göre splayerde olabilir)Hatta nueviewde genelde codec renderer sıkıntıdır degiştiremezsin Türkiyede ilk uygulayan benim galiba =).gif

Burada ilk mesajda uzun bir incelemem var.
http://forum.donanimhaber.com/m_36970048/m..._neuview/tm.htm

Ben filmlerimi laptopdan hdmı la tv ye baglayıp izliyorum.Açıkcası çogu nmt cihazlarını kullanma fırsatım oldu fakat pcdeki gibi esneklige ulaşamadıgım için tercih etmedim.Bahsettiginiz ürünü kullanma fırsatım olmadı, wd alacaksanız live alın zira eskisi yüksek bitrate filmlerde sorun yapıyor.Popcorn hour yeni sernin fiyatlar yüksek ben dark öneririm.Ama iyi özelliklere sahip bir laptop veya pc yi bilgsiyara baglıyabileceginiz bir sisteminiz varsa tercihiniz o yönde olsun.

Mesajı düzenleyen: OneTreeHill (21 Haziran 2010 00:55)

--------------------
user posted imageuser posted image

Aradıkları: SceneHd,HdChina,FileList.
PMEmail PosterUsers WebsiteYahooMSN
vahdetkul
Gönderildi 21 Haziran 2010 00:41
Quote Post

Üye

yalnız ben hd sunumları, tvde oynatan aletlerden bahsediyorum. km player ve media player clasic pc de oynatan programlar..

flowers.gif

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
pantul
Gönderildi 21 Haziran 2010 00:43
Quote Post

Üye
**

Üye No: 173825

bunu indir kur eksiksiz bir codec paketi icinde km playerda var.sorun yasamazsin gibime geliyor..
http://kurallarıokumadanhttpindirmelinkive...kusurabakma.com

edit=pardon tvden bahsediyormussun slap.gif

Mesajı düzenleyen: ed2k (21 Haziran 2010 01:00)
PMEmail Poster
NeWWorlD
Gönderildi 21 Haziran 2010 01:09
Quote Post

Üye
**

Üye No: 170002

Ben WD TV HD Media Player Live kullanıyorum gayet memnunum yüksek kalitede takılmadan ısınmadan izliyorum.
Çok kullanışlı ve fiyatı da yüksek değil, şu ana kadar açamadığı dosya olmadı ama öyle garip codecli riplenmiş filmleri arşive katmamın da etkisi olmuştur bunda.

--------------------
user posted image
user posted image
user posted image
PMEmail Poster
vahdetkul
Gönderildi 21 Haziran 2010 01:18
Quote Post

Üye

egreat ve hdvision oynatıcı aletlerini denedim. ikisiinde değişik özellikleri var HDVİSİON çok ısınıyor ama, 60 dereceye kadar normal deniliyor kullanıcı klavuzunda aynı zamanda kablosuz bağlanabiliyorsunuz hdvisiona . ve torrent dowland da yapabiliyorsunuZ( BEN HENÜZ YAPMADIM) hafıza kartı takabiliyorsunuz.. optik ses çıkışı var bir çok özelliği var. ama PC gibi değil Ripte en ufak bir hata var ise oynatmıyor.. O yüzden Hatasız ripli filmleri indirmek önemli

Mesajı düzenleyen: vahdetkul (21 Haziran 2010 01:18)

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
OneTreeHill
Gönderildi 21 Haziran 2010 01:22
Quote Post

Üye
**

Üye No: 125612

Ayrıca konu ilgisiz bir bölümde,uygun bölümde daha çok faydalanacagınız cevaplar alabilirsiniz. rolleyes.gif

--------------------

Aradıkları: SceneHd,HdChina,FileList.
PMEmail PosterUsers WebsiteYahooMSN
vahdetkul
Gönderildi 21 Haziran 2010 01:36
Quote Post

Üye

Konuyu bu bölüme özellikle açtım hd sunumları indiren arkadaşlar genelde bu bölümde, keza bir çok rip internal grubunu ve sunumlarını da biliyorlar, hd oynatıcılarda sorun çıkaran ripleri veya sorunsuz ripleri tavsiye ederler diye düşündüm. flowers.gif

Mesajı düzenleyen: vahdetkul (21 Haziran 2010 01:36)

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
Sorceress
Gönderildi 21 Haziran 2010 15:23
Quote Post

Üye

Üye No: 46069

Bağışları :

Parası önemli değil derseniz Popcornhour alın.Daha ekonomik birşey isterseniz WD Live öneririm.

Popcornhour C-200 445 Dolar + KDV blink.gif

WD Live 225 TL
PMEmail Poster
ozanozer
Gönderildi 26 Haziran 2010 23:56
Quote Post

Üye
**

Üye No: 123005

1 yılı geçti Popcorn a-110 kullanıyorum bir kere "keşke" demedim. Çok memnunum. Para sorun değilse popcorn alın derim

--------------------
Yaşasın torrent!!!
My Dear Zamunda

PMEmail Poster
Konuyu okuyan 1 üye var (1 Misafir)
0 Üye:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Bu site ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır. Sitede sadece linkleri verilmektedir. Bu linklerin yasalara aykırı kullanımı siteyi değil kullanıcıyı bağlar.
Altyazı, ED2K ve BT modülleri DivXForever®'ın kendi üretimi olup, parçası ya da tamamı kopyalanamaz ve kullanılamaz!