Şuan ben codec olarak PureCodec i kullanıyorum.Kesilikle bunu önerrim ffdshow,coreavc,dxva hepsi yüklü istedigi seçip çözdürüyorsun.Player olarak da nueview kullanıyorum.Nueviewde her türlü ayarı oynaıp kendi zevkinize göre ayarlayabilirsinz.Ama ben orjinal renklerden yana oldugum için şuan Media Player Classic Ve Km player kullanıyorum(Duruma göre splayerde olabilir)Hatta nueviewde genelde codec renderer sıkıntıdır degiştiremezsin Türkiyede ilk uygulayan benim galiba
Burada ilk mesajda uzun bir incelemem var.
http://forum.donanimhaber.com/m_36970048/m..._neuview/tm.htmBen filmlerimi laptopdan hdmı la tv ye baglayıp izliyorum.Açıkcası çogu nmt cihazlarını kullanma fırsatım oldu fakat pcdeki gibi esneklige ulaşamadıgım için tercih etmedim.Bahsettiginiz ürünü kullanma fırsatım olmadı, wd alacaksanız live alın zira eskisi yüksek bitrate filmlerde sorun yapıyor.Popcorn hour yeni sernin fiyatlar yüksek ben dark öneririm.Ama iyi özelliklere sahip bir laptop veya pc yi bilgsiyara baglıyabileceginiz bir sisteminiz varsa tercihiniz o yönde olsun.
Mesajı düzenleyen: OneTreeHill (21 Haziran 2010 00:55)