Grup: Üye
Üye No: 114085
Haziran 2008'de kurduğum sistemime OCZ 2 GB Kit (1+1) 800Mhz DDR2 Vista Upgrade Ver. RAM almıştım. Şimdi biraz daha takviye etmek istiyorum. Tamamen aynı model mi almak zorundayım? Yani piyasada olmayan ya da olsa bile 2.el olan Vista Upgrade Versiyonunu mu bulmak zorundayım? Yoksa herhangi bir markanın DDR2 800Mhz modelinde bir RAM alsam kurtarır mıyım işi?
Grup: Duyuru Onay
Üye No: 128544
DDR2 800 almana bile gerek yok aslında. Fakat daha düşük hızda alırsan 800 ile çalışan RAM in daha düşün olanla aynı hızda çalışır - diye biliyorum. Herhangi bir markada DDR2 800Mhz model bir RAM işinizi görür
DDR2 800 almana bile gerek yok aslında. Fakat daha düşük hızda alırsan 800 ile çalışan RAM in daha düşün olanla aynı hızda çalışır - diye biliyorum. Herhangi bir markada DDR2 800Mhz model bir RAM işinizi görür
--------------------
"There is no 'CTRL+Z' in real life." F._Hero. Bu hayatta insaf yok, merhamet yok... Hey gidi gençlik...
Grup: Müdavim
Üye No: 38291
Arkadaşlara katılmakla birlikle, bulabilme imkanınız varsa aynı ramlerden almanızı tavsiye ederim. Bu şekilde daha sorunsuz ve verimli olacağı söylenir genelde.
Grup: Üye
Üye No: 164598
kıt olmayan ramlar upgrade için satılırlar elbette sısteme eklenen soket uyumlu ramlar de çalışabılır ancak maxımum performansı bırbırıne en yakın ramlar verırkı kit ramlar bırbının aynı chıplere sahıp ramlerdir
Bu site ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır. Sitede sadece linkleri verilmektedir. Bu linklerin yasalara aykırı kullanımı siteyi değil kullanıcıyı bağlar. Altyazı, ED2K ve BT modülleri DivXForever®'ın kendi üretimi olup, parçası ya da tamamı kopyalanamaz ve kullanılamaz!