Şimdi burda "nasıl olsa reel yaşamda kutlarım" diye artizlik yapıp kutlamayacak; sonra reel yaşamda da kutlamayı unutacak birtakım arkadaşlarımız olacak her seneki gibi. Olsun, iyi insanlar onlar da. Seviyorum bazen. Ben onlara da burdan peşinen teşekkür edeyim. Bu sene iddialarını yerine getirip "reel yaşam kutlama telefonu" açsalar bile, hiç öyle "beni utandırmış" falan olmazlar. Onu da söyleyeyim yani. Boşuna hırs yapıp kasmasınlar.
Sen daha geçenlerde de doğmamış mıydın yahu? Nedir yani, bir gitmesek de bin geliriz olayı mı bu? Fesüphanallahveli...
İyi ki, aynı yıl iki kere doğmuşsun kaptan...
"Daha geçenler" mi? Al işte hem doğumgününden habersiz hem zamanındakini kutlamadığı halde kutlamış gibi yapan hem de yüzsüzce üste çıkan insan modeli. Dağılın lan! Benim hür irademle seçtiğim, esas doğumgünüm bu. Bunu kimse unutmuyo senelerdir. Siz sadece diğerinin varlığından haberdarsınız. Başka bi numaranızı görmedim. Sanki diğerini hatırlamış gibi üste çıkmayın diye yukardaki mesajı yazdık ama nerde onu okuyup utanacak erdem sizde? Kösele gibi surat var maaşallah.
Edit: Bu mesaja bi sımayli lazım. Aha:
Mesajı düzenleyen: barone (09 Şubat 2010 11:11)
--------------------
Spock: My father's race were spared the dubious benefits of alcohol. McCoy: Oh. Now I know why they were conquered. ...You've been living so long in hiding In hiding behind that false mask...
Grup: Lider
Üye No: 38248
Herkese tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.
--------------------
Spock: My father's race were spared the dubious benefits of alcohol. McCoy: Oh. Now I know why they were conquered. ...You've been living so long in hiding In hiding behind that false mask...
Bu site ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır. Sitede sadece linkleri verilmektedir. Bu linklerin yasalara aykırı kullanımı siteyi değil kullanıcıyı bağlar. Altyazı, ED2K ve BT modülleri DivXForever®'ın kendi üretimi olup, parçası ya da tamamı kopyalanamaz ve kullanılamaz!