Reply to this topicStart new topicStart Poll

Friends dizisi alt yazı sorunu
StyL3
Gönderildi 08 Şubat 2010 18:46
Quote Post

Yeni Üye
*

Grup: Yeni Üye
Üye No: 142997

Friends dizisinin 9 ve 10 sezonundaki tüm bölümlerin fbs 29.97 alt yazıları mevcut değil arkadaşlar o yüzden izleyemiyorum yardımcı olabilecek birisi varmı?
PMEmail Poster
DeaDy
Gönderildi 08 Şubat 2010 19:10
Quote Post

Lider

Grup: Lider
Üye No: 962

Aşağıda linkini verdiğim rehber işinizi görür.

http://www.divxforevertr.com/index.php?showtopic=119662

--------------------
There is a theory which states that if ever anyone discovers exactly what the universe is for and why it is here, it will instantly disappear and be replaced by something even more bizarre and inexplicable. There is another theory which states that this has already happened.

- Douglas adams, The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
PM
StyL3
Gönderildi 08 Şubat 2010 20:40
Quote Post

Yeni Üye
*

daha önce denediğim gibi yeniden denedim bir şekilde olmuyor benden mi kaynaklanıyor acaba sitedeki 9 sezon ilk alt yazısı için denemen mümkün mü acaba eğer yapabilirsen benden mi kaynaklandığını yoksa başka birşeyden mi kaynaklanıyor öğrenmiş olurum şimdiden teşk. edrm şunuda belirteyim.Epey süredir deniyorum birden çok programlarla bir türlü yapamadım.

Mesajı düzenleyen: DeaDy (09 Şubat 2010 00:52)
PMEmail Poster
StyL3
Gönderildi 08 Şubat 2010 21:35
Quote Post

Yeni Üye
*

başını ve sonunu ayarladığım halde diğer taraflardan uyumsuz oluyor alt yazı
acaba videodan mı eksik kalan yerler var acaba :s
PMEmail Poster
clio99
Gönderildi 08 Şubat 2010 21:46
Quote Post

Altyazı Onay

Grup: Altyazı Onay
Üye No: 3148

Sizin indirdiğiniz sürüm DVDRip değil herhalde. Öyle olsa 23,976 veya 25 fps olmalıydı. 29,97 olduğuna göre TVRip olma ihtimali daha fazla. Düzgün bir sürüm indirirseniz, altyazıyı ona göre bulmanız daha kolay olur. Aksi halde başını ve sonun ayarladığınız halde tam tutmuyorsa altyazı, satır satır düzenlemeniz lazım filmi izlerken.

İstediğiniz bölümü buradan indirmeyi deneyin, uyumlu DVDRip altyazısı da mevcut. original.gif

--------------------
user posted image user posted image
PMEmail Poster
StyL3
Gönderildi 08 Şubat 2010 23:35
Quote Post

Yeni Üye
*

çok saol arkadaşım kesinlikle öyle olmalı her şekli denedim olmadı kotalı olmasam çoktan indirmiştim zaten biggrin.gif neyse indircez artık bi şekilde =).gif
PMEmail Poster
Konuyu okuyan 0 üye var (0 Misafir)
0 Üye:

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

Bu site ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır. Sitede sadece linkleri verilmektedir. Bu linklerin yasalara aykırı kullanımı siteyi değil kullanıcıyı bağlar.
Altyazı, ED2K ve BT modülleri DivXForever®'ın kendi üretimi olup, parçası ya da tamamı kopyalanamaz ve kullanılamaz!