|
Dizi önerileri |
 |
| NightFoxx |
|

Grup: Müdavim
Üye No: 128007

|
Kyle XY The lost room DEXTER
--------------------
 "Ben dunyaya geldigim genetik yapiyla yasamimi olusturan tum deneyimlerin bir toplamiyim.Bu deneyimlerimin bazilari iyi , bazilari kotu , ama hepsi benimdi. Su anda , olmayi hakettigim kisiyim. Yasamim , konumum ve cevrem olan etkim , yaptigim secimlerin bir yansimasidir. Eger tumuyle olabilecegim kisi degilsem , bu , daha yuksege ulasmayi secmedigim icindir. Degistiremeyecegim gecmiste yasamamaya ya da garantileyemeyecegi m gelecegi bekleyerek zaman yitirmemeye ve - tum sahip oldugum sey olan - SIMDI'nin gercekliginde yasamaya kararliyim. Her seyi beceremeyebilirim , ama bazi seyleri yapabilirim. Elbette herseyi iyi yapamayabilirim , ama bazi seyleri pekala iyi becerebilirim. Kazanacagimi garanti edemem , ama sunun icin soz verebilirim : Kaybetmenin yasamimda bir aliskanlik haline gelmesine izin vermeyecegim ve eger kaybedersem , bu , yurekliligimi kaybetmek anlamina gelmeyecek. Boylece yasami dimdik ve yureklilikle karsilayacak , onu tum benligimle duyumsayacak , buyuk dusunecek ve tum varligimla cabalayacagim. Basaracaklarim belki insanlik tarihinin yonunu degistirmeyecek , ama girisimlerim kendi yazgimi degistirecek. Kendimi bu sozu gercege donusturmeye adiyorum."...John COMPERE <
|
|
|
| 18spawn |
|

Grup: Üye
Üye No: 139536

|
arkadaşlar 48 sayfalık dizi modülündeki dizilerden yorumlara göre bunları ekledim ama atladıklarım vardı sıkıldım okumaktan şuan emulede: supernatural, x-files, coupling, deadwood, oz, rome, avatar, house M.D, entourage, csı, kyl xy, 24, smalville, dexter, lost room dizileri var başka neleri indirebilirim. Mesajı düzenleyen: 18spawn (07 Eylül 2008 21:35)
--------------------
|
|
|
| ferrox |
|

Grup: Yeni Üye
Üye No: 162218

|
J.J.Abrams'ın (Lost'un babası) parmağının olduğu bu yeni dizi hoşuma gitti. 1.sezonu garantilemiş zaten şimdiden... Battlestar Galactica yı da ihmal etmeyin...
|
|
|
| eferik |
|

Grup: Yeni Üye
Üye No: 155034

|
son dönemlerin yıldızlarından chuck, kyle xy, weeds, pushing daisies, terminator, dexter, eureka, office(US)
sitcomlardan how i met your mother, the big bang theory, my name is earl
eskilerden sopranos, six feet under
pushing daisies'i çok beğenmiştim ben sıcacık samimi, ilk 10 dkda sarıyor adamı. six feet under'da şiddetle tavsiyemdir. iyi seyirler...
--------------------
SOPRANOS SEZON 6 ALTYAZI İSTİYORUZ DESPERATE HOUSEWIVES SEZON 4 DVDRIP SENKRON İSTİYORUZ (MACRO) LÜTFEN HADRDISKTE KALDI DİZİLER
|
|
|
Konuyu okuyan 1 üye var (1 Misafir)
0 Üye:
 |
|
 |
|