Sayfa: (3) [1] 2 3  ( İlk okunmamış mesaja git ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

Dizi önerileri
18spawn
Gönderildi 07 Eylül 2008 15:50
Quote Post

Üye

Grup: Üye
Üye No: 139536

Arkadaşlar herkeze selamlar bu başlık önceden açıldımı bilmiyorum arattım ama bulamadım açıldıysa şimdiden özür dilerim.

Hemen konuma geliyorum; arkadaşlar şimdi film arşivim baya genişledi bunun yanına dizileride eklemek istiyorum. Arşive ilk olarak Lost'la başladım arkasından Prison break geldi sonra Heros'u çektim bu üç dizi haricinde bunlar gibi fantastik, aksiyonlu (komedide olur) diğer bölümü merakla bekleyeceğim dizi arıyorum bana neleri önerebilirsiniz saygılar. flowers.gif

--------------------
user posted image
PMEmail PosterMSN
Mickey_23
Gönderildi 07 Eylül 2008 16:01
Quote Post

Üye
**

Üye No: 148613

Supernatural önerebilirim. thumbup.gif
Supernatural

--------------------
Kulağıma yoksulluk ve ölüm sürtünse de
Değişmem özgürlüğü köleliğe.

Hz.Mevlana
PM
S@S@
Gönderildi 07 Eylül 2008 16:06
Quote Post

Üye
**

Üye No: 160154

Genre: Adventure | Drama | History | War
Tagline: They depended on each other. And the world depended on them. more
Plot Outline: The story of Easy Company of the US Army 101st Airborne division and their mission in WWII Europe from Operation Overlord through V-J Day.
User Rating:
9.6/10 (52,575 votes)
Runtime: 705 min (10 parts)
Awards: Won Golden Globe. Another 22 wins & 20 nominations
Cast (first 5): Damian Lewis, Donnie Wahlberg, Ron Livingston, Scott Grimes, Peter Youngblood Hills
IMDB: http://imdb.com/title/tt0185906/

Genre: Action | Drama | Fantasy | Sci-Fi | Thriller
Tagline: This season a mother will become a warrior, a son will become a hero, and their only ally will be a friend from the future. more
Plot Outline: Set after the events in 'Terminator 2' Sarah Connor and her son John, trying to stay under-the-radar from the government as they plot to destroy the computer network Skynet in hopes of preventing Armageddon.
Runtime: 60 min
Awards: 1 win & 7 nominations
Cast (first 5): Lena Headey, Thomas Dekker, Summer Glau, Richard T. Jones, Brian Austin Green
IMDB: http://imdb.com/title/tt0851851/

İzledikten sonra yorumlarını paylaşırsan sevinirim. original.gif

Mesajı düzenleyen: S@S@ (07 Eylül 2008 16:07)
PMEmail Poster
18spawn
Gönderildi 07 Eylül 2008 16:09
Quote Post

Üye

Supernatural dizisine bir göz atayım. Kardeşler takımını baya önceden indirmiştim onu filimlerimin arasına koydum.Terminatöre gelince 1-2 bölüm baktım ama okadar sarmadı genede teşekkürler ilgileriniz için.

--------------------
user posted image
PMEmail PosterMSN
NightFoxx
Gönderildi 07 Eylül 2008 16:57
Quote Post

Müdavim

Grup: Müdavim
Üye No: 128007

Kyle XY
The lost room
DEXTER wub.gif

--------------------
user posted imageuser posted image"Ben dunyaya geldigim genetik yapiyla yasamimi olusturan tum deneyimlerin bir toplamiyim.Bu deneyimlerimin bazilari iyi , bazilari kotu , ama hepsi benimdi. Su anda , olmayi hakettigim kisiyim. Yasamim , konumum ve cevrem olan etkim , yaptigim secimlerin bir yansimasidir. Eger tumuyle olabilecegim kisi degilsem , bu , daha yuksege ulasmayi secmedigim icindir. Degistiremeyecegim gecmiste yasamamaya ya da garantileyemeyecegi m gelecegi bekleyerek zaman yitirmemeye ve - tum sahip oldugum sey olan - SIMDI'nin gercekliginde yasamaya kararliyim. Her seyi beceremeyebilirim , ama bazi seyleri yapabilirim. Elbette herseyi iyi yapamayabilirim , ama bazi seyleri pekala iyi becerebilirim. Kazanacagimi garanti edemem , ama sunun icin soz verebilirim : Kaybetmenin yasamimda bir aliskanlik haline gelmesine izin vermeyecegim ve eger kaybedersem , bu , yurekliligimi kaybetmek anlamina gelmeyecek. Boylece yasami dimdik ve yureklilikle karsilayacak , onu tum benligimle duyumsayacak , buyuk dusunecek ve tum varligimla cabalayacagim. Basaracaklarim belki insanlik tarihinin yonunu degistirmeyecek , ama girisimlerim kendi yazgimi degistirecek. Kendimi bu sozu gercege donusturmeye adiyorum."...John COMPERE <
PMEmail PosterUsers Website
18spawn
Gönderildi 07 Eylül 2008 20:45
Quote Post

Üye

evet dexterla the lost roomu duymuştum ekledim üçünüde biggrin.gif emule bukadar tempi bi arada ilkkez görüyor shutup2.gif

--------------------
user posted image
PMEmail PosterMSN
18spawn
Gönderildi 07 Eylül 2008 21:35
Quote Post

Üye

arkadaşlar 48 sayfalık dizi modülündeki dizilerden yorumlara göre bunları ekledim ama atladıklarım vardı sıkıldım okumaktan
şuan emulede:
supernatural, x-files, coupling, deadwood, oz, rome, avatar, house M.D, entourage, csı, kyl xy, 24, smalville, dexter, lost room dizileri var başka neleri indirebilirim. wacko.gif

Mesajı düzenleyen: 18spawn (07 Eylül 2008 21:35)

--------------------
user posted image
PMEmail PosterMSN
kemal32
Gönderildi 08 Eylül 2008 09:58
Quote Post

Müdavim

Üye No: 139838

şu an deli gibi izliyorum.nefes kesici diyebilirim.

Genre: Drama | Fantasy | Mystery | Romance | Thriller | War
Tagline: Into each generation is born a creature of light and a creature of darkness. more
User Rating:
9.1/10 (5,753 votes)
Runtime: 60 min (24 episodes)
Awards: Won 5 Primetime Emmys. Another 9 wins & 25 nominations
Cast (first 5): Michael J. Anderson, Adrienne Barbeau, Clancy Brown, Tim DeKay, Cynthia Ettinger
IMDB: http://imdb.com/title/tt0319969/

USA ve Canada yapımı olup reytıngı cok düşük olmayanlar hariç ve 2000'lı yıllardan eskı olmayan tüm diziler hemen hemen var bende.
listende 8 sezon 7 sezon sürmüş diziler var bence listendeki ve ekleyeceklerin dizilerin ilk bolumlerini indir ve izleki sonra pişman olmayasın.mesela sg1 ve stargate atlantıs dizilerini pek beğenmiyorum ama bunu anlayana kadar sezonlarca bölümü çoktan indirmiştim.
PMEmail Poster
Lostris
Gönderildi 08 Eylül 2008 10:29
Quote Post

Yeni Üye
*

Grup: Yeni Üye
Üye No: 143938

Komedi istersen How I Met Your Mother ve Two and a Half Men öneririm ikiside çok güzel diziler. Fantastik - Macera üzerine zaten indirdiğin SuperNaturaL ve Smallville favori iki dizim. Bunu yanında ülkemizde "Doktorlar" adı altında yayınlanan dizinin orjinal hali olan Grey's Anatomy öneririm. Kesinlikle pişman olmazsın. Bir de eğer seviyorsan gençlik dizisi olarak Gossip GirL öneririm...

--------------------
user posted image
PMEmail Poster
texx
Gönderildi 08 Eylül 2008 10:49
Quote Post

Yeni Üye
*

Üye No: 90166

Battlestar Galactica yı tavsiye ederim ...
Hızlıca seyredersen önümüzdeki sezon başlamadan yetişirsin. Sanırım son sezon olacak
PMEmail Poster
eca
Gönderildi 08 Eylül 2008 10:53
Quote Post

Üye
**

Üye No: 2853

Friends'i muhakkak eklemelisin diye düşünüyorum. Onun haricinde , eğer fizik terimleri canını sıkmazsa , The Big Bang Theory gayet güzel bir dizidir. Daha başka , How I Met Your Mother söylenmiş zaten , Scrubs olabilir , ve argo dili bol olan bir dizi izlemekten rahatsız olmazsan Californication da hoş bir dizidir. Supernatural'in ablası diyebileceğim Buffy the Vampire Slayer da hoşuna gidebilir diye düşünüyorum. original.gif

Mesajı düzenleyen: eca (08 Eylül 2008 10:54)

--------------------
Işığı bekleyerek çürümektense , karanlıkta yürümek evlâdır.

Dern-ol Kurn , Atalar - 16.Söz
PMUsers WebsiteMSN
18spawn
Gönderildi 08 Eylül 2008 21:42
Quote Post

Üye

carnivale'ı ekledim Gossip GirL'ü ekledim birde friends 14 yıllık bir dizi kaynak nekadar sağlamdır dizi 10.sezonu bulmuş sağlama benziyor ama dediğim gibi kaynak varmıdır bilemeyeceğim o şimdilik askıda kalsın ilgileriniz için teşekkürler. rolleyes.gif

--------------------
user posted image
PMEmail PosterMSN
mckfly
Gönderildi 29 Eylül 2008 15:15
Quote Post

Üye

Üye No: 156409

hustle kaçırma hemen indir izle:D
PM
ferrox
Gönderildi 13 Ekim 2008 00:25
Quote Post

Yeni Üye
*

Üye No: 162218

Tagline: Ask. Imagine. Investigate. more
Cast (first 5): Anna Torv, Joshua Jackson, Kirk Acevedo, Lance Reddick, Blair Brown
IMDB: http://imdb.com/title/tt1119644/

J.J.Abrams'ın (Lost'un babası) parmağının olduğu bu yeni dizi hoşuma gitti. 1.sezonu garantilemiş zaten şimdiden...
Battlestar Galactica yı da ihmal etmeyin...
PMEmail Poster
eferik
Gönderildi 13 Ekim 2008 00:55
Quote Post

Yeni Üye
*

Üye No: 155034

son dönemlerin yıldızlarından chuck, kyle xy, weeds, pushing daisies, terminator, dexter, eureka, office(US)

sitcomlardan how i met your mother, the big bang theory, my name is earl

eskilerden sopranos, six feet under

pushing daisies'i çok beğenmiştim ben sıcacık samimi, ilk 10 dkda sarıyor adamı. six feet under'da şiddetle tavsiyemdir. iyi seyirler...

--------------------
SOPRANOS SEZON 6 ALTYAZI İSTİYORUZ
DESPERATE HOUSEWIVES SEZON 4 DVDRIP SENKRON İSTİYORUZ (MACRO)
LÜTFEN HADRDISKTE KALDI DİZİLER
PMEmail Poster
Huylens
Gönderildi 13 Ekim 2008 19:04
Quote Post

Müdavim

Üye No: 126899

My name is Eral bende tavisye ediyorum. Eğer polisiye diziler hoşuna gidiyor Csi'yi tavsiyemdir fakat kendisi şu an 9. sezon yayınlanmakta. Vaktin olduğunda otur izle.

--------------------
PMEmail Poster
owen_10
Gönderildi 21 Ekim 2008 14:44
Quote Post

Üye
**

Üye No: 5571

Friends ve Prison Break kesinlikle izlenmeli

--------------------
oezel İdolumsun :)
PMEmail Poster
bagwell
Gönderildi 30 Ekim 2008 17:59
Quote Post

Üye
**

Üye No: 150889

QUOTE (owen_10 @ 21 Ekim 2008 13:44)
Friends ve Prison Break kesinlikle izlenmeli

friends konusu nedir. : )

--------------------
imza mı ? o nasıl bir şey ?
PMEmail Poster
bagwell
Gönderildi 30 Ekim 2008 18:16
Quote Post

Üye
**

Üye No: 150889

QUOTE (NightFoxx @ 07 Eylül 2008 15:57)
Kyle XY
The lost room
DEXTER wub.gif

the lost room izlemeye değer yanılmıyorsam 6 bölümlük güzel bir dizidir..

--------------------
imza mı ? o nasıl bir şey ?
PMEmail Poster
just2003
Gönderildi 20 Aralık 2008 11:04
Quote Post

Yeni Üye
*

Üye No: 102431

Bence Amerikan dizilerini izlemeyi seven herkesin arşivinde Friends mutlaka bulunmalıdır ve mutlaka izlenmelidir.. 10 sezon var ama 20 günde falan çok rahat bitirebilirsiniz tüm sezonları o derece thumbup.gif
PMEmail Poster
Konuyu okuyan 1 üye var (1 Misafir)
0 Üye:

Topic OptionsSayfa: (3) [1] 2 3  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Bu site ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır. Sitede sadece linkleri verilmektedir. Bu linklerin yasalara aykırı kullanımı siteyi değil kullanıcıyı bağlar.
Altyazı, ED2K ve BT modülleri DivXForever®'ın kendi üretimi olup, parçası ya da tamamı kopyalanamaz ve kullanılamaz!