Sayfa: (45) « İlk ... 43 44 [45]  ( İlk okunmamış mesaja git ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

Bugün Ne Seyrettiniz?
Masterworks-Artisan
Gönderildi 28 Ağustos 2010 16:01
Quote Post

Kontrolör

Grup: Kontrolör
Üye No: 126684

Bağışları :

Dünyanın tüm sinemaseverleri, izlemeyin! Angelina Jolie'nin sürekli "333" diyen dolgun dudaklarından başka kaybedecek bir şeyiniz yok! rofl.gif

--------------------
Je est un autre. Tant pis pour le bois qui se trouve violon, et nargue aux inconscients, qui ergotent sur ce qu'ils ignorent tout à fait ! A. Rimbaud
I is someone else. It is too bad for the wood which finds itself a violin and scorn for the heedless who argue over what they are totally ignorant of ! A. Rimbaud
PMEmail PosterUsers WebsiteIntegrity Messenger IMMSN
moy18t
Gönderildi 28 Ağustos 2010 22:07
Quote Post

VIP

Grup: VIP
Üye No: 76515

QUOTE (Masterworks-Artisan @ 28 Ağustos 2010 15:01)

Dünyanın tüm sinemaseverleri, izlemeyin! Angelina Jolie'nin sürekli "333" diyen dolgun dudaklarından başka kaybedecek bir şeyiniz yok! rofl.gif

Yine de bir izlemekte fayda var! tongue.gif

Tagline:
You'll know when you're in it. See more »
Cast (first 5): Jeremy Renner, Anthony Mackie, Brian Geraghty, Guy Pearce, Ralph Fiennes
IMDB: http://imdb.com/title/tt0887912/

Ben de bugün Hurt Locker izledim. Anlamadım bu filmin neyine o kadar oscar vermişler... wacko.gif

--------------------
Moyaperion...
PMEmail PosterUsers WebsiteYahooMSN
svega
Gönderildi 29 Ağustos 2010 23:24
Quote Post

Üye
**

Grup: Üye
Üye No: 174371

Zamanınız bolsa ve 1.5 saat boyunca gülümsemek istiyorsanız izleyin, değilse izlemeyin, pek de matah bir film değil yani.
PMEmail Poster
Masterworks-Artisan
Gönderildi 31 Ağustos 2010 12:35
Quote Post

Kontrolör

Bağışları :

» ()
Tagline:
A Passage to Hell See more »
Cast (first 5): Melissa George, Joshua McIvor, Jack Taylor, Michael Dorman, Henry Nixon
IMDB: http://imdb.com/title/tt1187064/

Küçük bütçeli olmasına rağmen çok ilginç bir hikayeyi, çok iyi bir kurguyla anlatmayı başarmış olmasından dolayı, sizlere de önermek istedim. Öyle ahım şahım bir oyunculuk filan yok filmde, lakin konu benim çok hoşuma gitti, keza işlenişi de... Neredeyse kusursuz bir kurgusu var filmin; üstelik sadece kurgu üzerine kurulmuş olmasına rağmen, çok iyi kotarılmış. Bir bakın derim. yes.gif

IMDB numarasını girdiğimde sadece bir parantez gözüktüğünden filmin adını da ekliyorum: Triangle

Mesajı düzenleyen: Masterworks-Artisan (31 Ağustos 2010 12:37)

--------------------
Je est un autre. Tant pis pour le bois qui se trouve violon, et nargue aux inconscients, qui ergotent sur ce qu'ils ignorent tout à fait ! A. Rimbaud
I is someone else. It is too bad for the wood which finds itself a violin and scorn for the heedless who argue over what they are totally ignorant of ! A. Rimbaud
antistanbul
Gönderildi 01 Eylül 2010 23:46
Quote Post

Üye
**

Üye No: 131431

Tagline:
If the one you love was lying to you, how far would you go to find out the truth?
Cast (first 5): Julianne Moore, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Max Thieriot, R.H. Thomson
IMDB: http://imdb.com/title/tt1352824/

kısmen başaralı buldum filmi bir merak uyandırıyor ve dozu yüksek olmasada bir gerilim yaratıyor 6/10
PMEmail Poster
Masterworks-Artisan
Gönderildi 02 Eylül 2010 18:29
Quote Post

Kontrolör

Bağışları :

Bundan daha kötü bir Western izlemedim. Evet izlemedim... yes.gif Hayır izlemedim... no.gif Katiyen izlemedim... Mümkünatı yok izlemedim... Allah belamı versin ki izlemedim... =).gif

--------------------
dely
Gönderildi 04 Eylül 2010 02:34
Quote Post

Yeni Üye
*

Grup: Yeni Üye
Üye No: 175904

Gayet hoş bir filmdi her ne kadar Will Smith'ten pek haz etmesemde baştan sona izledim Imdb'de 7.8 vermişler
benim puanım 7 tongue.gif
PMEmail Poster
tiimek
Gönderildi 04 Eylül 2010 06:16
Quote Post

Yeni Üye
*

Grup: Yeni Üye
Üye No: 172660

Group Sex (2010)
Sinemalar.com ~ Group Sex (2009)

Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Komedi
Yönetmen:Lawrence Trilling
Senaryo:Greg Grunberg, Lawrence Trilling
Yapımcı:Greg Grunberg, Artist W. Robinson, Frank Rainone, Lawrence Trilling
Görüntü :Michael D. O'shea

azcık iyi original.gif
PMEmail Poster
thq
Gönderildi 05 Eylül 2010 22:00
Quote Post

Üye
**

Üye No: 133706

Güzel bir film aldığı oyu hakediyor. İzlemenizi tavsiye ederim. 7/10

--------------------
user posted image
user posted image
user posted image
PMEmail Poster
Masterworks-Artisan
Gönderildi 06 Eylül 2010 11:05
Quote Post

Kontrolör

Bağışları :

Supersonic efendiyle birlikte yaptığımız üç film birden kuşağımızda ağırlıklı olarak Mami (a.k.a Chronox)'nin önerilerine kulak verdik. İlk filmimiz,

Fena bir komedi değil. Eğlenceli bir zamanda yolculuk komedisi... Çok şey beklemeden çiş niyetine izlenebilir... İzlemezseniz bir şey kaybeder misiniz? Hayır etmezsiniz. yes.gif

Lakin Mamican'ın önerdiği bir diğer film olan

nefis bir film. Özellikle Truman Capote'yi canlandırmış olan Philip Seymour Hoffman, filmde harika bir oyunculuk sergilediği için (ve benim en sevdiğim karakter oldu...) izlenmelidir. Bununla birlikte dünyanın en iyi Shakespeare oyuncularından kabul edilen Kenneth Branagh ise, canlandırdığı karakteri çok iyi karikatürize ederek nefis bir performans sunuyor. Konusu ile, espirileri, oyunculukları, mekan ve mizahı ile çok lezzetli bir film. Bir Rock'n Roll fener alayı olması ve de çok iyi bir direniş öyküsü olması da cabası... good.gif

Son filmimiz tamamen kendi seçimimizdi (sanırım Supersonic'in de katılcağını varsaydığım bir şekilde) ve de çok .oktandı.

Tagline:
On June 4th... Meet Dren. See more »
Cast (first 5): Adrien Brody, Sarah Polley, Delphine Chanéac, Brandon McGibbon, Simona Maicanescu
IMDB: http://imdb.com/title/tt1017460/

İyi bir bilim-kurgu izleyeceğimizi sanarken Adrien Brody'nin gözükmesiyle bende ilk fiyasko şüphelerini uyandıran film, sonuna geldiğinde şüphelerimi haklı çıkardı. Neden çekilmiş olduğunu bile anlatamayan, bununla birlikte bir melo-dramvari final ile biten film, bizden çaldığı zaman nedeniyle en yüksek nefretlerimi iletmeme neden oldu... Aman diyeyim, uzak durmakta fayda var... biggrin.gif

Mesajı düzenleyen: Masterworks-Artisan (06 Eylül 2010 11:05)

--------------------
Navyblue
Gönderildi 06 Eylül 2010 12:55
Quote Post

VIP

Grup: VIP
Üye No: 72886

Bağışları :

Tagline:
"Leben ist, was passiert, waehrend du dabei bist, andere Plaene zu machen" (Life is what happens to you while you are busy making other plans.)
Cast (first 5): Adam Bousdoukos, Moritz Bleibtreu, Birol Ünel, Anna Bederke, Pheline Roggan
IMDB: http://imdb.com/title/tt1244668/

Nedenini tam olarak bilemesem de Fatih Akın'ın filmlerini seyrettikten sonra bir süreliğine yüzümde kocaman bir gülümseme oluşuyor. Sanırım bu en önemli sebeplerinden biri de yurtdışında yaşayan bir Türk yönetmen olarak çok iyi bir gözlemci olmasıve bu gözlemlerini filmlerine abartmadan gayet güzel bir şekilde aktarmayalı başarabilmesi...

Etiyle tırmanığıyla uğraşıp derme çatma da olsa Soul Kitchen adlı lokantayı açmayı başaran Yunanlı Zonis'in aşçılığını da yaptığı bu lokantayı ayakta tutma çabasını seyrederken zengin kız arkadaşının hayalleri uğruna yurtdışına gidişine ve aynı zamanda hırsızlıktan hapiste yatan ve belirli günler dışarıya çıkmasına izin verilen arsız kardeşinin etrafında gelişen olaylara şahit oluyoruz. Bu film de diğer Fatih Akın filmleri gibi samimi, içten, sıcacık...
PMEmail Poster
Konuyu okuyan 0 üye var (0 Misafir)
0 Üye:

Topic OptionsSayfa: (45) « İlk ... 43 44 [45]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Bu site ismi verilen dosyaların kendilerini barındırmamaktadır. Sitede sadece linkleri verilmektedir. Bu linklerin yasalara aykırı kullanımı siteyi değil kullanıcıyı bağlar.
Altyazı, ED2K ve BT modülleri DivXForever®'ın kendi üretimi olup, parçası ya da tamamı kopyalanamaz ve kullanılamaz!